Gadis Ini Terkejut Apabila Lihat Isi Kandung Roti John Yang Dibeli Di Bazar Ramadan Sampai Lebih Sejuta Orang Masuk Komen

Sudah dua tahun lalu sejak p4nd3mik melanda, jual beli di bazar Ramadan telah lama ‘di mansuh kan’ dan tahun ini telah mula ber0perasi kembali membuat kan ramai yang teruja untuk menikmati nya.

Namun begitu, kerap kali kita dengar dan lihat luahan pembeli men dapat makanan yang tidak ber kualiti, semahal harga nya.

Kosong takde apa-apa, cuma mayonis dengan sos, telur dengan ayam langsung takde.

Perkongsian @pijahniboss di Tkt0k meluahkan rasa sedih dan ter kilan saat membeli makanan yang diinginkan namun h4mpa kerana langsung tidak seperti yang di sangka.

Dalam vide0, gadis ini telah mem beli sebiji roti j0hn namun ter kejut apabila hanya ada mayonis dan sos di tengah tengah roti tanpa sedikit ayam dan telur pun di dalam nya.

“Mungkin ayam tu di se balik mata”

Menjengah ke ruangan k0men, rata rata n3tizen turut kecewa melihat betapa kosong nya roti john yang dipesan gadis ini selain mengingatkan agar dia tidak mem beli lagi di tempat yang sama.

Dalam pada itu, ramai juga yang berseloroh mungkin roti tersebut sudah di perisakan dengan ayam, dan menggelar nya roti john ayam.

SUMBER:pijahniboss/Redaksi

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih. Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.