Mga Diprmudahkan. ShaheizySam Phon Doa, Britahu Keadaan Trkini IsteriBliau SyatllaMlvin

Kuala Lumpur – Pelakon dan usahawan, Syatilla Melvin terkenang zaman awal percintaannya bersama suami yang juga aktor, Shaheizy Sam kira-kira sembilan tahun lalu.

Pantas masa berlalu, Syatilla yang mesra disapa Tilla kini sedang menanti detik bers.alin anak ketiga mereka.

Ya Allah bila tengok gambar ni, tesedaq yang anak nak masuk 3 orang dah rupanya. Alhamdulillah rezeki Allah.

Teringat masa zaman-zaman rancak bercinta, 2013 macam tu Sam buat s.uprise muncul sorang-sorang depan rumah Tilla kat Penang raya kedua.

“Ntah pasti kawin ntah tidak masa tu!. Ya Allah sekarang ni anak besepah dah. Percaturan Allah sangat hebat!,” tulisnya di Instagram.

Berdebar Tak Tahu Nak Kata

Pelakon dan usahawan, Syatilla Melvin malam tadi berkongsi perkembangannya sebelum melahirkan anak ketiganya, hari ini.

Menerusi Insta Stories, isteri kepada aktor Shaheizy Sam itu memuat naik video ke yang sudah pun tiba di h.ospital kira-kira jam 1 pagi.

“Sekarang pukul 1 pagi. Nak p.otong perut pukul 7 ke 7.30 pagi. Pukul 1 pagi baru datang ke h.ospital. Rasa macam mana?,” seloroh Tilla.

Menerusi perkongsian seterusnya, peserta Dewi Remaja sezaman Neelofa ini turut berkongsikan suasana biliknya.

“Inilah bilik daripada anak fi.rst, s.econd sampai anak yang nombor tiga di bilik yang sama. Berdebarlah tak boleh nak kata. Ya Allah doakan Tilla. Sam sentiasa ada dekat belakang ibu,” katanya lagi.

Sementara itu, Tilla turut meminta doa yang baik-baik daripada semua yang berjanji untuk berkongsikan wajah permata hati bongsunya buat tatapan peminat.

“Mai tunjuk muka sat, malam satgi nak kena a.dmit dahhhh. Esok pagi nak bok keluaq baby dah!. Ya Allah tak sabaq. Esok kami u.pdate muka baby teroih na. doakan Tilla,” tulisnya pada ruangan kapsyen.

Sam Beritahu Keadaan Terkini

Tengah tunggu dekat w.aiting area, tilla dah dekat dalam ot, h.opefully semuanya ok lah, doakan yang terbaik.

Syatilla dan Sam mendirikan rumah tangga pada 8 Februari 2016 dan mereka turut dikurniakan dua cahaya mata iaitu Syeriv Samheizy dan Sarima Samheizy.

Kredit : MH/IG

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.