Anak masih dalam pantang, Fizo Omar buat pemintaan tambah anak sekali isteri sendiri komen

Pelakon, Fizo Omar mengumumkan nama cahaya mata sulung mereka setelah selamat dilahirkan pada 25 Jun lalu.

Wan Khaleeda Binti Wan Hafizol. Menerusi video yang dimuatnaik di di Instagram, Fizo dilihat sedang melakukan proses pendaftaran kelahiran cahaya mata keduanya itu serta mengumumkan nama penuh anak mereka itu bernama Wan Khaleeda Binti Wan Hafizol.

“Wan Khaleeda binti Wan Hafizol . Dah nak setahun dah kahwin baru ambik sijil nikah. Ni pun sebab nak kena daftar kelahiran baby.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by fizoomar (@fizoomar)

Daddy baru nak up macam ni la. Daddy-daddy kat luar sana kena ingat pendaftaran kelahiran ni dalam tempoh 60 hari je. So bertindak cepat k..”-Kata Fizo

Sempat Seloroh Mahu Timang Cahaya Mata Lagi. Dalam pada itu, Fizo juga sempat berseloroh mahu timang cahaya mata lagi dengan memberikan ‘hint’ mahu hadir ke Jabatan Pendaftaran Negara (JPN) pada tahun hadapan.

“Rasa-rasa tahun depan nak repeat datang JPN ni pulak la, boleh tak @ffezyranesry ”-Seloroh Fizo.

Sekadar info, Fizo mendirikan rumah tangga bersama isterinya Fazeera Nazri pada Oktober lalu. Pasangan ini juga baru sahaja menimang cahaya mata perempuan yang selamat dilahirkan pada 25 Jun lalu.

Sumber : Murai

Baru-baru ini, pelakon dan usahawan Fizo Omar menangis ketika menyambut kelahiran cahaya mata sulungnya bersama isteri tersayang Fazeera Nazri Azrai.

Menurut pelakon berusia 37 tahun itu, dia sebak melihat pengorbanan isterinya yang menanggung kesakitan selama hampir 10 jam untuk melahirkan bayi perempuan tersebut. Alr mata seorang suami dan ayah.

Bagaimanapun memetik laporan Cari Forum, terdapat segelintir netizen membandingkan momen proses bersalin isterinya dengan bekas isteri yang juga seorang usahawan tudung Mawar Karim.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by fizoomar (@fizoomar)

Jika dilihat menerusi ruangan komen, kebanyakan netizen mendkwa pelakon drama Rindu Awak Separuh Ny4wa itu seolah-olah tldak menghargai bekas isteri ketika bersalin anak mereka, Wan Maryam melalui kaedah pembed4han.

“Macam baru kali pertama dapat anak”

Tidak berdiam diri, Fizo atau mesra dipanggil Abe Joe dipercayai tampil membalas tuduhan berkenaan dengan menjelaskan bahawa ia adalah pengalaman pertamanya melihat sendiri proses bersalin secara normal.

“Maryam dulu lahir secara pembedahan dan saya tak dapat pengalaman yang sama. Boleh faham tak? Tak perlu la komen bunyi macam busuk.

“Pastu perlu ke saya nak buat throwback (imbas kembali) sedangkan sekarang ni saya tengah cerita pasal bayi saya dengan Fazeera. Cuba guna akal yang ada tu danf aham apa maksud nak disampaikan,” balas Fizo.

Fizo atau nama penuhnya Wan Hafizol Wan Omar dan Fazeera mendirikan rumah tangga pada 21 Oktober 2021 dalam satu majlis tertutup yang diadakan di Janda Baik, Pahang.

Dia juga pernah berkahwin dengan Mawar tetapi bercerai talak satu di Mahkamah Rendah Syariah Hulu Langat pada 10 Julai 2019.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mawar Karim (@mawar_karim)

Hasil perkahwinan tersebut, mereka dikurniakan seorang anak perempuan Wan Maryam yang kini berusia lima tahun.

Sumber : Ohmymedia

Pada Sabtu lalu, pelakon Fizo Omar memaklumkan bahawa isterinya, Fazeera Nazri telah selamat melahirkan anak sulung mereka. Berita gembira itu dikongsikan oleh Fizo sendiri menerusi akaun Instagramnya.

Namun begitu, terdapat segelintir warganet yang seolah-olah tidak berpuas hati serta membandingkan detik bersalin isterinya Fazeera dengan bekas isteri, Mawar Karim.

Dakwa Fizo tak hargai pengorbanan bekas isteri. Menerusi ruangan komen, terdapat sesetengah netlzen yang mendkwa bahawa Fizo Omar seperti tidak menghargai bekas isterinya ketika anak perempuannya, Maryam dilahirkan melalui kaedah C-section sebelum ini.

Alahai Abe Joe (Fizo) macam tak pernah ada anak je. Habis masa mariam lahir tak ada perasaan macam ni ke? Pelik lelaki zaman sekarang dengan isteri baru macam-macam air mata jantan lah hargai lah itu lah ini lah. Masa isteri lama beranak jugak operate lagi tak hargai. Bencl.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Leave a Reply

Your email address will not be published.