‘Bayl 4Bulan Tercmpak’ Raja Ilya dan Anzalna Mohon Bantuan Dari Orang Ramai

Muatnaik pelakon ini mendapat perhatian warganet di media sosial.

Pelakon, Raja Ilya memuatnaik sebuah perkongsian di Instagram-nya dan berharap agar orang ramai dapat menghulurkan bantuan bagi mencari kenderaan jenama BMW yang dipercayai menyebabkan kemalangan berlaku membabitkan sebuah kereta Inspira.

Bayi 4 Bulan Tercampak Keluar. Menjengah ke Instgram Raja Ilya, pelakon ini berkongsi muatnaik tangkap layar hantaran milik mngsa kereta Inspira tersebut.

Dimana mngsa meminta bantuan orang ramai di media sosial bagi mencari kenderaan mewah yang meIanggar kereta keluarganya di lebuh raya Plus Sungkai arah selatan semalam.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natasya Nadia (@taassyyaaaaa)

Assalamualaikum saya mohon sesiapa yang ada footage dashcam kereta BMW plate RS.. Silver gelap yang menyebabkan kemalangan kereta Inspira Putih di Highway Plus Sungkai (Arah Selatan) 11 Julai 2022 pukul 7.30 malam boleh hubungi saya Tasya 0164070559.

Bayi saya 4 bulan sedang bertarung nyawa di NICU akibat patah tulang pinggul, kedua-dua tulang peha dan pendarahan di otak akibat tercampak di tengah highway. Terima kasih” Tulis mngsa.

Raja Ilya menyatakan akibat langgar lari tersebut, bayi berusia empat bulan tercampak keluar dari kereta Inspira dan sedang bertarvng ny4wa di hospital.

“Luluh hati dapat mesej ni. Jom kita ramai-ramai bantu akak ni. Kesian dengar baby 4 bulan tercampak keluar.. @ena1611 dekat lokasi kejadian masa jadi ni..

Jom kita cari kereta yang lari ni. Kesian kot baby patah tulang pinggul, pendarahan otak dan sekarang dekat ICU.

Jom kita ramai-ramai viral kan dan tolong akak ni cari kereta yang langgar lari dan please keep this family and the baby in your prayers..” Coretnya.

Netizen Titip Doa.Muatnaik Raja Ilya mendapat perhatian ramai warganet dan rata-rata ramai yang menitipkan doa buat bayi kecil tersebut agar selamat dan segera pulih.

Dalam pada itu, mereka juga berharap segala urusan mngsa mencari nombor kenderaan tersebut dipermudahkan.

“Allahuakbar.. Semoga dipermudahkan segalanya..”

“Semoga Allah selamatkan baby nya, orang yang langgar tu dapat tangkap.” komen warganet

Sumber : Murai

Leave a Reply

Your email address will not be published.