“Hanya keluarga saya sendiri sahaja yang tahu” Izreen Azminda buka cerita sebenar yang ramai tk tahu

Sebelum membulatkan hat menceburi industri hiburan, aktres Izreen Azminda mengakui telah
bersedia dari segi mental dan fizikal khasnya
apabila berdepan sebarang k0ntr0versi.

Izreen atau nama lengkapnya, Izreen Azminda
Aznam berkata, tidak terkecuali dia akan
berdepan dengan situasi sedemikian.

“Masa mula-mula saya mahu masuk dalam industri
ni sejujurnya saya memang sudah bersedia dari
segi mental dan fizikal untuk apa sahaja kemungkinan yang akan berlaku.

 

“Sebab saya sudah di sedia maklum benda seperti
ini pasti akan terjadi. Jadi, sebab tu sekarang
kalau apa sahaja yang terjadi saya ‘steady’,”
katanya.

Dalam pada itu, aktres berusia 36 tahun ini tidak
menafikan keluarga juga turut terpalit dengan
kisah sensasi membabitkan dirinya sebelum ini.

Namun menurut Izreen, kedua orang tua dan seluruh ahli keluarganya menerima setiap perkara yang berlaku dengan hati terbuka.

“Macam mak ayah saya sama juga, jenis yang
‘steady’ juga. Oleh itu apa sahaja yang terjadi pun mereka terima sahaja lah seadanya.

“Janji pada mereka hanya mereka sahaja yang
lebih tahu anak dia ni jenis seorang yang macam
mana.

“Hanya keluarga saya sendiri sahaja yang tahu
kita di kedudukan mana jadi tidak kisah lah apa
cerita keluar sekali pun, kita ‘steady’ sahaja.

“Kalau nak tahu, ayah dan mak adalah antara
orang yang sentiasa sokong saya sebelum ini,”
katanya lagi.

Imbas kembali, Izreen mula menceburi karier seni
lakonan selepas menyertai program Dewi Remaja
2005/2006 seaman Scha Alyahya dan Datin Rabecca Nur Al-Islam.

 

Sehingga kini, sudah hampir 17 tahun bintang asal
Perlis in bergiat aktif dalam dunia lakonan.

Sumber : MH

pelakon Izreen Azminda dan bekas madunya, Intan Liana Sale bagaikan tiada kesudahan walau kedua-duanya kini bahagia bersama pasangan masing-masing.

Konflik membabitkan mereka kembali menjadi perbualan hangat netizen apabila masing-masing berbalas kenyataan di media sosial dengan luahan rasa tidak puas hati berkaitan hal anak-anak.

Susulan prang mulut itu, Izreen atau nama sebenar Izreen Azminda Aznam, 37, berkata Intan tidak membenarkan dia untuk berkongsi gambar anak-anak tirinya di Instagram.

“Tak perlulah saya komen lanjut kerana tidak
mahu keruhkan lagi keadaan. “Saya anggap perkara ini sudah selesai.

“Dia juga harmkan saya post gambar anak-anak dia di IG saya” katana ketika dihubungi mStar.

 

Izreen bersama Ude dan dua anak mereka. Pertikaian dikatakan berpunca apabila Intan
melarang pelakon itu berkongsi gambar anak tirinya di media sosial.

Mereka dilihat memilih untuk berkongsi luahan
rasa tidak puas hati itu menerusi IG Story masing-masing.

Dalam satu perkongsian sebelum ini, Izreen
juga berkata dia terbuka untuk mengadakan
pertemuan dengan Intan bag menyelesaikan
segala sengketa antara mereka.

Untuk rekod, Izreen mendirikan rumah tangga
dengan pemuzik Muhamad Radzi Abdul Wahid
atau de pada Ogos 2017.

Sumber : Mstar

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Leave a Reply

Your email address will not be published.