Puteri Balqis dan Brosgangtv Dipanggil Pihak poIis, Ini Tlndakan yang akan dikenakan

Polis akan mengambil keterangan seorang pelakon remaja dalam masa terdekat berhubung pendedahannya pernah menjadi mngsa gangguan bapa ketika berusia lima tahun. Satu sumber memberitahu Utusan Malaysia, selain pelakon remaja berkenaan, turut dipanggil adalah produser Brosgangtv laman sosial laman Youtube yang terlibat dalam pendedahan berkenaan. Kata sumber itu, keterangan empunya diri (pelakon berkenaan) perlu diambil.

“Jika benar apa yang didedahkan berlaku, dia dinasihatkan membuat laporan polis mengenai perkara itu,” katanya di sini, semalam. Katanya, meskipun dakwaan gangguan berkenaan telah lama berlaku, siasatan masih boleh dijalankan. Kata sumber itu, setakat ini, tiada laporan rasmi diterima PDRM mengenai dakwaan tersebut.“Siasatan bila-bila sahaja boleh dilakukan walaupun kes dah lama. Tindakan boleh diambil di bawah Akta Kanak-Kanak 2001,” ujarnya.

Sejak kelmarin tular menerusi satu temu bual yang memaparkan kisah seorang pelakon membuat pendedahan mengejutkan mengenai sikap sebenar bapanya. Artis wanita yang dikenali sejak berjinak dalam dunia lakonan sejak berusia lima tahun itu mendakwa sering menjadi mngsa gangguan oleh bapa kandungnya sendiri. Baru-baru ini pula, pihak polls mengesahkan ada menerima laporan polls oleh bapa kepada pelakon remaja tersebut.

Dia ingin menafikan semua dakwaan anak perempuan berhubung sikap buruknya dalam video yang telah viral sejak kelmarin. Memetik portal Harlan Metro lelaki berkenaan difahamkan telah membuat laporan tersebut di Balai Polis Bandar Baharu, Kedah pada semalam. “GG masih waras…wallahi memang tak terniat nak buat & katakan benda kejl tu”. Berdasarkan perbualan itu, GG menyatakan dirinya masih lagi waras dan tidak pernah berniat.

Apalagi lakukan perbuatan terkutuk itu terhadap anak perempuannya sendiri. Walau bagaimanapun, dia enggan mendedahkan butiran lanjut mengenai laporan serta lokasi balai polls berkenaan. Polis sahkan bapa pelakon remaja perempuan ada buat laporan. Sumber utusan dan ohmy media.

Leave a Reply

Your email address will not be published.