Setelah Tlndakan dipers0alkan, Akhirnya Aqish Buat Lap0ran, Ini BakaI dikenankan 0leh Bapanya

Pelakon Puteri Balqis akhirnya membuat laporan polis di Ibu Pejabat Polis Daerah Subang Jaya susulan dakwaannya sebelum ini pernah menjadi mangsa gangguan bapa kandungnya sendiri. Memetik mStar Online, Ketua Polis Daerah Subang Jaya, ACP Wan Azlan Wan Mamat mengesahkan menerima laporan daripada remaja itu pada jam 10.25 malam semalam. Dalam laporan tersebut, remaja berusia 15 tahun itu menyatakan diganggu secara seksual oleh bapanya sejak tahun 2013 hingga 2017.

“Laporan polis itu menyatakan mngsa juga sering dipertontonkan dengan video Ivcah dalam telefon bimbit bapa kandungnya,” katanya. Menurutnya lagi, kejadian berlaku ketika mngsa berusia enam tahun dan perbuatan itu dilakukan apabila ibu mangsa tiada di rumah. Kes disiasat di bawah Seksyek, Seksyen 31 (1)(a), Akta Kanak-Kanak 2001 atas kesalahan mengabaikan seorang kanak-kanak dan Seksyen 292.

Semalam, bapa kepada pelakon itu membuat laporan polis di Balai Polis Bandar Baharu, Kedah menafikan dakwaan berkenaan. Baru-baru ini pula, pihak polls mengesahkan ada menerima laporan polls oleh bapa kepada pelakon remaja tersebut. Dia ingin menafikan semua dakwaan anak perempuan berhubung sikap buruknya dalam video yang telah viral sejak kelmarin.

Memetik portal Harlan Metro lelaki berkenaan difahamkan telah membuat laporan tersebut di Balai Polis Bandar Baharu, Kedah pada semalam.bl Semalam, Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat bersedia memanggil pelakon terbabit jika ada laporan dibuat. Menterinya, Datuk Seri Rina Harun dipetik berkata, setakat ini, belum ada laporan rasmi diterima berhubung perkara itu, Menurutnya, sekiranya perkara itu benar berlaku. Sumber Rotikaya.

Leave a Reply

Your email address will not be published.