“Canang Sahaja Kepada Umum..Bnyak Kebaikan And Dapat..” Azhar sulaima PerIi Slapa pula tu?

Pelakon Azhar Sulaiman baru sahaja dilihat berkongsi kenyataan yang berbavr slndiran menerusi hantaran di Instagramnya. Menerusi hantaran itu, Azhar menyatakan bahawa jika ada masalah berkaitan keluarga dedah sahaja kepada umum kerana akan peroleh banyak kebaikan. “Ada masalah keluarga? Canang sahaja kepada umum”.

“Banyak kebaikan bakal anda perolehi,” katanya. Bukan itu sahaja, Azhar menulis kapsyen berbentuk sindiran dan mengajak orang ramai menyertainya “Sebab ini trend terbaru orang-orang Melayu suka. Jom sertai kempen ini,” tulisnya sebagai kapsyen.Oleh itu, hantarannya itu menarik perhatian wargamaya dan ramai yang membahaskan sindiran Azhar itu dimana ada yang bersetuju dan ada yang tidak menyokong kata-katanya itu.

Walaubagaimanapun, dalam hantaran tersebut Azhar tidak menyebut nama mana-mana pihak namun diruangan komen wargamaya seperti dapat mengagak bahawa hantaran tersebut ditujukan kepada pelakon remaja perempuan yang menjadi isu hangat baru-baru ini. Malah, ada segelintir wargamaya turut menasihatkannya untuk menjaga tepi kain sendiri kerana dia juga mempunyai anak perempuan. Terdahulu, Azhar telah membuat ulasan peribadi.

“Example kalau kena h4rassment pi report pada poIis and let the polis yg ambik tindakan. now its a mess yang youtuber tu pun, u should knw
that this kinda content mmg akn mngundang. And the mangsa pun perlu dapatkan proffesional help instead let netizen yg bg u advice lps tu netizen yg not ur side u kata org tk fhm. Ye mmg kita k fhm, so stop canangkn kt socmed. Instead get
proffesional help.”

Mngenai isu pelakon remaja perempuan yang mengalami gangguan oleh bapa kandung sendiri. Tindakannya itu mendapat kecaman dan dilihat pelakon remaja tersebut membalas pandangannya. Walaubagaimanapun, Azhar telah memadamkan hantaran terbabit selepas beberapa jam.

Leave a Reply

Your email address will not be published.