Dipuji ketampanan dalam MV tvlar baru ni, Skali ditanya semasa ‘Iive’ Ini Tlndakan Sajaat

Sejak semalam, tular sebuah video memaparkan usahawan kontr0versi Saajat dalam sebuah muzik video berjudul Kekasih Pujaan yang dinyanyikan oleh Datuk Sharifah Aini. Perkongsian video tersebut berjaya menarik perhatian ramai lebih-lebih lagi ia memaparkan sisi lain usahawan ‘wanita’ itu yang kini sudah menetap di Australia. Sajat berbaju Melayu?. Mana tidaknya, dilihat pemilik nama MuhammadSajjad KamaruzZaman.

mengenakan persalinan baju Melayu dan lengkap bersongkok bersama penari lain yang membintangi klip video tersebut. “Hmmm, masa ni Kanda ke Dinda? Nak panggil Abang ke Kakak?”tulis pengguna dikenali Farah Josni di ruangan kapsyen laman TikTok miliknya. Seriuslah Sajaat? Hensemnya. Penularan video itu telah membuat ramai meluahkan rasa terkejut.

Apabila melihat individu dikatakan Sajaat memakai baju Melayu dan masih belum ‘berhijrah’ ke dunia terkininya sekarang. Tidak kurang juga ada yang memuji penampilan sebenar Sajat yang kelihatan kacak berbaju Melayu. Bila tanya, bangjat terus end live. Dalam masa sama, terdapat warganet mengatakan mereka bertanya kepada Sajat bagi mengetahui kebenaran sebenar individu dalam video berkenaan.

Namun tidak semena-mena usahawan tersebut terus menamatkan sesi ‘live’ di aplikasi TikTok. Walau bagaimanapun, tidak dapat dipastikan sama individu dalam klip video tersebut adalah Sajat yang sebenar atau sebaliknya. Tapi, jika dilihat pada rupanya, nampak macam sama, kan?. Sumber Oh my media.

Leave a Reply

Your email address will not be published.