“Siapa Bagi kebenaran bernikah sedangkan sijil cerai pun BeIum Keluar lagi dari pejabatAgama?”

Meskipun tidak kelihatan menghadirkan diri ke majlis kahwin yang berlangsung 2 hari lepas, Datin Hasmawatie dikatakan sudah tahu mengenai berita bekas suaminya mendirikan pernikahan kali kedua. Di saat kemeriahan, dalam masa sama wanita berkenaan dilihat seakan-akan memberikan gambaran tentang ujian yang melanda hidupnya. Kami baik-baik je…Happy dengan kehidupan saya sendiri. Melihat ke ruang posting bekas isteri Ddnk ada memuat naik sesuatu pertanyaan.

Walaupun tidak bercerita secara terperinci apakah kemelut yang sedang terjadi, ramai netizen bersimpati dengan luahan tersebut. Justeru itu, beliau benar-benar berterima kasih atas sokongan yang diberikan selain percaya dugaan sekarang mungkin bakal digantikan dengan hikmah terbaik daripada Allah. Saya merupakan bekas CEO yang dilucutkan jawatan…Tapi saya masih director & pemilik bersama.

Dalam perkongsian terbaru juga, Datin Hasmawatie sempat throwback semula story Facebook yang pernah dimuat naik 2 tahun lalu. Disangka berstatus surf rumah biasa, rupanya beliau mempunyai latar belakang pendidikan yang tinggi iaitu Master Of Business Administration (MBA) dari Universiti Putra Malaysia. Hingga saat ini, dukungan yang diberikan oleh team syarikat dalam mendepani kemelut berkenaan amat dihargai olehnya.

Perjuangkan hak sis & anak…Orang balk Allah sayang. Melalui ruangan komen, ramai orang berharap semoga urusannya akan dipermudahkan. Mereka juga mendoakan beliau akan mendapat hak sewajarnya mengikut tuntutan yang sudah dibuat. Susulan ini, Pesan bekas isteri kepada DDNK lepas nikah baru buat semua terkejut. Pakar Pelaburan Saham, Pengurus Kewangan Bertauliah dan Penganalisis Ekonomi.

Datuk Dr Mohd Nazri Khan Adam Rasol Khan (DDNK) yang popular dengan tagline ‘Tak Handsome Tak Apa Janji Kaya’ selamat menamatkan zaman dudanya dengan pilihan hati, Tuan Nor Ernie Rossmeris pada Jumaat lalu. Bekas isteri buat ucapan di FB sendiri. Sebelum ini, DDNK pernah mendirikan rumah tangga namun bercerai selepas 20 tahun hidup bersama dan mengesahkan ini merupakan perkahwinannya yang kedua selepas mula berkenalan dengan isteri sekitar September tahun lalu. Sumber Pnews.

Leave a Reply

Your email address will not be published.