“Awak pegang2 tu jantan lah..” DSVlda buat ‘HaI’ lagi

Baru-baru ini tular beberapa video memaparkan penyanyi dan personaliti media sosial Indonesia bersama usahawan, Dato Seri Vida dan penyanyi dangdut sensasi, Ifa Raziah. Pertemuan mereka itu dipenuhi dengan gelak tawa dan kegembiraan jelas terpancar apabila sahabat ‘sekepala’ itu berjumpa di sebuah pusat beli-belah terkemuka di ibu negara. Tiga sahabat ‘sekepala’ joget sambil lintas jalan.

Menerusi video dimuat naik oleh Lucinta atau nama sebenarnya Muhammad Fattah dilihat mereka sedang ‘berjoget’ semasa melintas jalan berhadapan pusat beli-belah dengan penuh bergaya. Pura2 pengsan demi tarik perhatian lelaki Mat Salleh yang kacak. Lucinta dilihat ‘menjatuhkan’ diri dan berguling sebelum berlakon pengsan di hadapan pintu masuk dengan harapan ada lelaki ‘Mat Salleh’ kacak datang membantunya.

“Pura-pura pengsan. Biar dibantu oleh Mat Salleh hensem,”tulisnya. Mat Salleh atas angin je
Malangnya, lakonan tersebut tidak mendapat sambutan dan hanya membiarkan sahaja daripada pengunjung yang lalu-lalang di situ sehingga menyebabkan Dato Seri Vida dan rakan Lucinta bantu menghulurkan pertolongan. Sakan eh Vida dan Lucinta joget2. Tak terhenti di situ, tinjauan di laman TikTok Dato Seri Vida ‘menari’ dengan penuh keasyikan bagi menghiburkan hati.

Awak pegang2 tu jantan. Perkongsian itu menerima pelbagai reaksi di kalangan warganet di mana ramai mengkritik tindakan usahawa kosmetik berusia 51 tahun kerana bersentuhan dengan Lucinta memandangan figura dari Indonesia itu adalah ‘perempuan jadian’. “Bestnya ada geng macam ni” Selain itu, ada juga meluahkan keterujaan dan suka melihat ‘bonding’ terjalin antara ketiga-tiga sahabat ini. Sumber Ohmy media.

Leave a Reply

Your email address will not be published.