Berita ‘Dlsab0taj’ kini airport Singapura, Reaksi anak angkat pula buat Ramai Trsentuh

Setahun berlalu dan kini menetap di Australia, usahawan sensasi, Sajatt kini dikhabarkan berada di Singapura atas satu program perniagaan. Keberadaan pemilik nama Muhammad SajjadddKamaruzzaman di negara berkenaan membolehkan dia bertemu dengan anak angkatnya iaitu pasangan kembar Syaza dan Syahmi. Air mata kerinduan Sajat Menerusi satu video dikongsikan di laman TikTok, Sajatt melahirkan perasaan sedih.

Sejurus berkongsi mengenai perkembangan anak angkatnya sehingga mengalirkan air matanya sambil menahan sebak kerinduan yang tidak dapat dizahirkan. “Saya dah lama tak jumpa anak. Beberapa jam lagi saya akan jumpa anak…akhirnya saya akan jumpa anak saya. My true love,”ujar Sajat dengan nada menahan sebak. Lama menunggu, anak angkat Sajat menangis kerinduan.

Pun begitu, beberapa jam selepas menanti kelibat usahawan berusia 37 tahun itu tidak kelihatan dan difahamkan dia telah ditahan di Lapangan Terbang Changi, Singapura atas sebab-sebab tertentu. Disebabkan itu, penantian lama anak angkat Sajat berjumpa dengan ‘ibu’ mereka tidak hanyalah tinggal harapan palsu. Ini membuatkan salah seorang anak angkat sajat iaitu Syahmi menangis menahan kerinduan.

Saat berada di atas pentas sambil ditenangkan oleh selebriti, Roslan Shah. Sedihnya sangat. Walau apapun dia tetap manusia. Rata-rata warganet turut meluahkan rasa sebak dan kasihan melihat nasib yang menimpa anak angkat Sajat yang sudah lama menahan rindu. Bukanlah hendak menafikan, namun setiap manusia pastinya mempunyai ujian yang terpaks dihadapi dan mendoakan agar urusan keluarga kecil itu dipermudahkan. Sumber ohmy media.

Leave a Reply

Your email address will not be published.